21 augustus - Dagje naar de (verkeerde?) markt - Reisverslag uit Beijing, China van Koert Ageeth - WaarBenJij.nu 21 augustus - Dagje naar de (verkeerde?) markt - Reisverslag uit Beijing, China van Koert Ageeth - WaarBenJij.nu

21 augustus - Dagje naar de (verkeerde?) markt

Door: Koert

Blijf op de hoogte en volg Koert

21 Augustus 2005 | China, Beijing

Rielekst dagje, zeker na het vliegen van gisteren. Vandaag zijn we met Patrick en Coriene naar de P...markt geweest. Leuke markt en allerlei aardige dingen gekocht:
- zo'n chinees T-potje van gietijzer, 100 jaar oud
- 2 houten beelden van zo'n 90 jaar oud
- een cijferslot met chinese cijfers, slik...(leuk voor de lange winteravonden)

Verder hebben we op de markt stempels laten maken met 'Pam' en de naam van Pam fonetisch vertaald naar het chinees; stempel en inktdoosje zitten in een mooi chinees doosje.

Verder hebben we vanochtend afscheid genomen van onze Meilingbegeleidster Marian. Slik...als dat maar goed gaat!

Pam houdt van harde en zware voorwerpen. Het is vaak al genoeg om een vol flesje water in haar box te zetten; ze tilt zich daar dan lekker een breuk aan en dan schatert ze het uit. En vooral geen zachte poppen en zo: gewoon hard plastic, dat maakt lawaai als je het ergens tegenaan slaat.

Alvast maar even over het aanraken, optillen knuffelen van Pam als we weer terug zijn. Ik heb het volgende besloten:
- niet teveel doen, gewoon omdat we daar niet zo'n zin in hebben. Maar als je het toch wilt:
- prima, maar alles wat je bij Pam doet zonder te vragen doe ik zelf bij je terug; als je haar optilt, til ik je op, als je haar knuffelt, knuffel ik je, als je haar op haar buikje aait, aai ik je over je buikje, als je haar boven je hoofd tilt dan til ik je boven je hoofd, als je tegen haar gaat brabbelen dan ga ik vanaf dat moment ook tegen je brabbelen.

Dus....zie maar wat je doet maar zeg niet dat ik je niet gewaarschuwd heb!

De les van vandaag:
- niet elke dag heeft een leermoment

Papapam

• 21 Augustus 2005 - 09:39

Marga:

Gelijk heb je hoor, om alvast duidelijk te maken dat je liever niet wilt dat iedereen haar knuffelt. haha jouw opmerking kan door velen als uitdaging worden opgevat:) wie wil er nou niet gekriebeld worden op zijn/haar buikje door papapam ;)

• 21 Augustus 2005 - 09:43

Marijn:

wat een schattig meisje echt heel lief koppie!!!!
    en nog veel plezier samen.

• 21 Augustus 2005 - 10:17

Martine:

hmm, ben benieuwd of je mij opgetild krijgt koert!! wens je veel succes..........
    Wat kan het dametje lief lachen he!! (was jullie ook al opgevallen?????)
    Duurt niet zo lang meer voor jullie het wondertje mee mogen nemen naar Meppel!

groetjes!

• 21 Augustus 2005 - 10:29

Berdien:

heb net alles gelezen en bekeken op de site. jullie weten hoe een kluns ik ben op dat gebied maar wat ik zag en las ontroerde me zo, dat ik ondanks het feit dat het niet mijn medium is toch ben door gegaan en zelfs dit berichtje verstuur. 't is mooi heel mooi. jullie horen bij elkaar het spat eraf. heel veel liefs en groetjes berdien

• 21 Augustus 2005 - 11:47

Gerrie:

Dus iedereen die een knuffel van Koert wil hebben weet wat hij/zij moet doen!
    Goede terugreis.

• 21 Augustus 2005 - 17:41

Geertje En Ab:

Het is al weer even geleden dat we reageerden op jullie verslagen, maar zoals jullie weten: we zijn een aantal dagen naar JPR geweest met Henk en A3. Op de terugweg nog even aangeweest bij Tijger (keek boven aan de trap wie er was) en Balsem (zat in de tuin op de bank). Jullie moeten van beide een kopje hebben. We genieten natuurlijk elke dag van jullie verslag en vinden dat Pam er al veel meer ontspannen uitziet (jullie ook). Als Pam thuis is wil ik toch wel wat met haar doen Koert! Ik zal een poosje op haar teentjes gaan sabbelen. Ageeth, het beste met je blaas. Dat doet me aan de site van Ron en Mo denken (lezen we ook altijd). Zijn jullie ook wel eens in het vorige hotel naar de wc geweest bij die pleeboy? Zijn verslag over het bezoek aan dat kindertehuis maakte trouwens wel indruk. Een van jullie lezers (ik kan nu niet terug naar de naam) kon niet op de site komen van Ron en Mo. Je moet op alles 'dubbelklikken', dan werkt hij prima. Wij wachten inkiddels met spanning op jullie nieuwe berichten en foto's van Pam en van jullie.

• 21 Augustus 2005 - 19:18

Jan:

Leuke foto van een echte vader en moeder.

Ondertussen toer ik op de fiets door nederland en alles gaat verder wel.

Groetjes Jan en wel thuis

• 21 Augustus 2005 - 20:32

Jenny En Paul:

Vandaag kennis gemaakt met jullie als ouders en natuurlijk met ons nieuwste familielid Pam. Het lijkt ons een echte lieverd en de gezinskiek heeft ons veel plezier gedaan. Wij wensen jullie drietjes een hele goede thuisreis.