26 Augustus - Naar Nederland!
Door: Koert
Blijf op de hoogte en volg Koert
27 Augustus 2005 | Nederland, Meppel
Rond 9.30 uur met de bus naar Beijing Airport. Inchecken duurde veel te lang; ongeveer 2 uur! Maar de uitkomst mocht er zijn: omdat we naast elkaar wilden zitten werden we voor nop, nihil, nada, nothing, ge-upgrade naar Businessclass. We vonden het wel jammer dat we niet bij de rest van de groep zaten maar van dat gevoel waren we gelukkig na 1,5 seconde volledig verlost. Tjeemig de peemig; Businessclass; dat is errug veel ruimte en erg veel beenuimte; Pam kon dus mooi vóór ons spelen op de grond. De rest van de groep kwam soms even buurten en dat was wel gezellig. Soms ook maar even naar hun Pearlclass geweest 'even m'n benen buigen, ik moet ze in de Businessclass steeds gestrekt languit houden en dat gaat wat vervelen...', 'Mag ik even bij jullie staan? Ik krijg last van pleinvrees in de Businessclass'. 'Goh, dat jullie het hier uithouden met een kind op schoot; zou ons nooit lukken'.
Pam heeft 2x 2uur geslapen en tussendoor wat gespeeld in de Businessclass. Gelukkig huilde ze weinig; zou wat sneu zijn voor de andere reizigers in de Businessclass (maar ach, wij hadden waarschijnlijk als enige onze kaartjes zelf betaald).
Een paar minuten na de geplande tijd landden we op Schiphol. Na een warm welkom (o.a. leuk boek gekregen) door Ineke , Arie en ...(?) van Meiling even afscheid genomen van de groep (wat is Meiling toch een fantastische organisatie!!!)
Het was lekker druk op Schiphol. Fantastisch! Iedereen hebben we daarvoor gisteren al bedankt, maar het kan er nog wel ruimschoots een keer vanaf: IEDEREEN DANKJEWEL!. Zeker ook een dankjewel aan onze nichtjes die de hele ochtend hebben zitten verven, knippen en plakken!!! Ontzettend fijn om met mensen die dichtbij je staan zo'n moment te mogen beleven.
Rond 22.00 uur thuis en snel even de buren uit huis getrommeld voor een eerste blik op Pam onderweg van de auto naar de voordeur. Het was prachtig versierd! Dank allemaal! Zelfs de gemeente had speciaal voor ons kleurige oranje zakken opgehangen (zie foto!).
Pam was er op dat moment van ons allemaal geloof ik nog het beste aan toe; zelf was ik niet helemaal fris meer, laat staan fruitig.
Vanochtend rond 5.00 uur werden we wakker en zijn we na bad en eten maar vast wat aan het opruimen etc. (Pam had sinds gistermiddag 16.00 uur geen schone luier gehad. Oeps! Maar het mocht van Geertje....).
NB 1: We houden ons aanbevolen voor DVD's en video's van Teletubbies, Bob de Bouwer en hoe dat ook allemaal heet. Kom maar op!
NB 2: Op de foto's staan chinese borrelnootjes. Als het iemand lukt om er 10 in 1x in zijn/haar mond te houden (min. 10 seconden) en dan door te slikken dan wint hij/zij de pot!
NB 3: En hebben we nog veel foto's genomen en video's gemaakt? Hangt er vanaf wat je veel vindt: 913 foto's en ruim 2 uur video.
Papapam
27 Augustus 2005 - 07:02
Pap/W,mam/R:
Wat een geweldig moment jullie te zien met je kleine dochter onze kleindochter!Wat een prachtig lief kind. Wij voelen ons ontzettend rijk met onze vier meiden!
Leuk dat de site nú al is bijgewerkt. We vroegen ons af hoe het gaat en zie daar, het antwoord staat al op de site. Tot morgen. -
27 Augustus 2005 - 08:51
Marga:
jongens wat fijn dat jullie met zijn drietjes THUIS zijn! en heerlijk dat welkom op Schiphol, het versierde huis. Al die mensen die MET jullie gelukkig zijn met de komst van Pam. Vindt je rust samen, nieuwe balans met zijn drietjes. Ik wens je HEEL veel GELUKKIGE momenten met Pam.
liefs Marga -
28 Augustus 2005 - 18:16
Astrid:
Hoi! Welkom thuis. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Toch jammer he dat ik 's avonds net om 22.00 uur uit jullie straat wegreed en dat jullie er precies aankwamen. Ik heb echt een halve zaterdag op de boot lopen balen, maar toen werd het water wat woester en was ik druk met overeind blijven zitten in de boot. (vraag maar na aan Edwin, dat van dat balen). Gelukkig hebben jullie een foto gemaakt (was ik zelf vergeten, ik was ook zo zenuwachtig) en op de site gezet, dat maakt het weer een beetje goed.
Rust maar lekker uit en geniet van Pam. Gaat het al wat beter met Pam in combinatie met de katten? Ik bel jullie nog wel. Liefs Astrid -
30 Augustus 2005 - 12:44
Dennis, Rita, Pim En Eva:
we zijn erg benieuwd naar Pam.
Leuk om via deze site al wat foto's te bewonderen.
Geniet van deze bijzondere tijd. -
31 Augustus 2005 - 13:18
Hennie:
Hé, hé,
Nu de computer weer gemaakt is kunnen we behalve onze rekeningen betalen ook eindelijk genieten van jullie geweldige belevenissen en foto's uit China. Wat zien jullie er ontspannen en gelukkig uit en dat geldt voor jullie alledrie!! Gelukkig is het hier nu ook een beetje mooi weer en kun je met Pam gelijk de straat op. Wandelen en genieten. lievew groet van Hennie -
01 September 2005 - 12:31
Marjolijn:
Hallo alledrie!
Welkom weer terug in Nederland!! Ontzettend mooie foto's! Jullie staan er heel ontspannen op. En wat is Pam toch een lief meisje! Ik bel jullie gauw en dan kan ik (we) Pam misschien wel in het echt bewonderen. Geniet-ze!!
Liefs Marjolijn