15 augustus - Buggymysterie en verwijzing - Reisverslag uit Changsha, China van Koert Ageeth - WaarBenJij.nu 15 augustus - Buggymysterie en verwijzing - Reisverslag uit Changsha, China van Koert Ageeth - WaarBenJij.nu

15 augustus - Buggymysterie en verwijzing

Door: Koert

Blijf op de hoogte en volg Koert

15 Augustus 2005 | China, Changsha

1) Voor iedereen die het buggymysterie niet snapt: onze buggy zat opgevouwen in de reistassen en hadden we dus gewoon bij ons....

2) Onze reisgenoten Ronald en Monique houden ook een site bij; http://members.chello.nl/rwassink1/ ze schrijven uitgebreid over de dingen die we hebben gedaan en hebben er ook leuke foto's op staan! Zelfs wij (K+A) worden genoemd. Enne...bedankt Ronald!

• 15 Augustus 2005 - 18:16

Monique:

Geweldig!! Welkom Pam, in de wereld die Koert en Ageeth heet! En stop maar met huilen, want die wereld is leuk genoeg!!! van harte gefeliciteerd, jongens, ook van Menno de gelukwensen. Hij zit relatief dicht in de buurt: Tokio!
    Trouwens, het berichtje van 14-08 riep wel erg veel flyladygevoelens in me op, hahaha! Geniet van jullie dochter en ik ben benieuwd naar de volgende belevenissen en de eerste poepluier! (Menno had indertijd een gentlemensagreement met Niels: geen poepluiers tijdens papa's verschoonbeurt. Ideetje Ageeth?? Doei!)

• 15 Augustus 2005 - 18:39

Marcel En Emmely:

Gelukkig kunnen we weer slapen nu we weten dat jullie toch een vervoermiddel meegenomen hadden. Hartverwarmende plaatjes allemaal!
    Pam ziet er erg mooi uit, jullie ook!

• 15 Augustus 2005 - 19:15

Monique & Arnoud:

Gefeliciteerd met jullie mooie dochter. Leuk en ontroerend om het zo van een afstand te kunnen volgen. Vooral leuk om te zien dat Pam haar moeder nu al leert om met stokjes te eten. Ga zo door Pam!

• 15 Augustus 2005 - 19:39

Douwe En José:

Gelukkig is het mysterie opgelost, ik vond het ook al raar. Je had mij (José) het hele verhaal nog uit de doeken gedaan over de handige buggy die onder in de tas zou passe. Maar het geeft niet, het belangrijkste is Pam en ze is zeker om trots op te zijn!
    Leuk om jullie zo te volgen. Over een paar uur beginnen jullie al aan dag 2! Morgenvroeg kijken we weer of er nieuws is, nu kan het nog want we gaan woensdag op vakantie.
    Tot het volgende berichtje en in de tussentijd veel geluk voor het nieuwe gezinnetje.