15 augustus - De eerste dag met Pam - Reisverslag uit Changsha, China van Koert Ageeth - WaarBenJij.nu 15 augustus - De eerste dag met Pam - Reisverslag uit Changsha, China van Koert Ageeth - WaarBenJij.nu

15 augustus - De eerste dag met Pam

Door: Koert

Blijf op de hoogte en volg Koert

15 Augustus 2005 | China, Changsha

De wereld wordt centimeter voor centimeter steeds wat veiliger voor Pam. Vanmiddag heeft ze goed geslapen, vanavond zijn we met z'n 30-en naar de Chinees geweest. Vervolgens hebben we nog wat gewandeld; een blokje om rond het hotel (35 graden, hoge luchtvochtigheid) Zowel Papamam als Papapam mogen haar nu optillen, flesje geven etc. Nog steeds geen p*&^@#8pluier, ik heb nog even uitstel van executie... Wel heeft ze enorm veel gedronken en een halve banaan binnen 5 minuten naar binnen gepeuzeld. Dus: veel dorst en honger. Voor iedereen die van foto's houdt: nog wat meer foto's (deze heb ik eerst laten verkleinen omdat de ADSL hier ongeveer net zo snel is als een 28.8Kbmodem....dus niet echt een ADHDSL-verbinding)!

Papapam

• 15 Augustus 2005 - 13:18

Douwe En José:

Heeeel erg gefeliciteerd!! Was zeker idee van Koert om bij de Chinees te eten. Zeker om de kinderen te pesten.. Mooie foto's!! Trots als een pauw zeker.

• 15 Augustus 2005 - 13:36

Opa Wolter En Oma Rie:

Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige dochter en onze kleindochter. Wat een lief mooi kindje. Wij zijn erg ontroerd jullie als papa en mama van Pam te zien. Ik (oma Rie) moest wel even een traantje wegpinken bij het zien van de foto's.Morgen gaan we weer naar de bieb in Aalten om eventueel nieuwe berichten te lezen.
    Liefs van opa Wolter en oma Rie.

• 15 Augustus 2005 - 13:56

Marga:

Ik geniet.....van Pam, van de zachtheid in jullie gezicht..heerlijk
    liefs Marga

• 15 Augustus 2005 - 14:40

Jeroen En Anita:

Echt mooie foto's! Komt al heel vertrouwd over zo hoor! We hopen dat ze nu niet zoveel meer hoeft te huilen. Geniet maar van elke minuut, wij genieten van de foto's en de verhaaltjes.
    Dikke kus, ook van Menno en Kris!!

• 15 Augustus 2005 - 14:40

Edwin En Astrid:

Hoi! Wat superleuk om zo veel van jullie te lezen en te zien. Wat een schatje. Jullie zien er direct als een papa en mama uit. Heel lief om te zien. We bekijken elke keer samen jullie berichtjes en de foto's hebben we nu al 2 keer bekeken. Jullie zien er heel blij uit! Fijne dagen nog. Wij gaan op vakantie dus. Groetjes Edwin en Astrid

• 15 Augustus 2005 - 18:45

Marjolein En Gerben:

Bij het zien van die mooie foto's denken wij alleen maar: Het klopt gewoon. De komende tijd zal het wel veel ruiken, voelen en knuffelen worden. De liefde zie je in jullie ogen. Heel ontroerend.
    Dikke kus van ons.