14 augustus - We zijn er
Door: Koert
Blijf op de hoogte en volg Koert
14 Augustus 2005 | China, Changsha
Vanacht 2 uur wakker gelegen en vanochtend hebben we ons tot 10.00 uur verslapen! Vanmiddag gaan we even de stad in om wat ze shoppen. Helaas regent en onweert het op dit moment en is het warm met een hoge luchtvochtigheid (inderdaad: ook als het niet regent :-)).
Morgenochtend wordt 'the big day'. Als de dochters (nooit: kids) vanavond al naar Changsha komen, dan kunnen we vermoedelijk om 9.00 uur terecht bij het bureau, anders rond 12.00 uur omdat ze dan eerst nog van het kindertehuis naar Changsha moeten. Afwachten dus, maar: erg spannend! Wat mij betreft hadden ze ze ook gisteravond al kunnen brengen. Hoewel: de kamer ziet er op dit moment uit alsof er een bom is ontploft. Mamapam probeert op dit moment wat orde te krijgen in de wereld die onze kamer heeft.
Tot zover het eerste stukje typen vanuit de Businesslounge van het Dolton-Hotel in Changsha op een computer van een jaar op 6 oud maar MET Windows XP en zelfs een westers toetsenbord (dat was nog even de vraag....). Stel je overigens weinig voor van de Businesslounge: een debiteuren/crediteurenkamertje van 3 bij 3 waar het 30 graden en bedompt is... Ik ga nu even proberen om wat fotos op het net te zetten. Als er foto's bij dit bericht staan dan is dat gelukt. Anders: niet.
Papapam
14 Augustus 2005 - 05:47
Monique:
Goedemorgen!! Tja, ik zit al vanaf 7 uur beneden naar de regen te koekeloeren, vanaf morgen ook jullie wereldje (dat tijdstip). Handig hoor deze site, want nu kan ik ook vanaf opa en oma jullie belevenissen volgen. De spanning zal nu wel giga gaan toenemen! Ik heb zelfs last van plaatsvervangende spanning en heb de hele familie hier al achter internet gehad om Pam te bewonderen.Ik probeer op schiphol te zijn, zou toch moeten lukken vanuit Alphen! Er wordt weer een beroep gedaan op m'n moederrol. Doei! -
14 Augustus 2005 - 07:07
Geertje En Ab:
Mooi dat jullie er zijn, site werkt. Waren om 10 uur thuis; wachten op foto van Pam. -
14 Augustus 2005 - 07:24
Sandra:
Goedemorgen,
Jaja, het zal nu al wel bijna zover zijn, of het is al zover.
Ik wil jullie heel veel plezier en geluk toewensen op deze mooie en bijzondere dag en dat geldt natuurlijk ook voor de toekomst!
Groetjes -
14 Augustus 2005 - 08:37
Gerda & Allard:
He, Koert & Ageeth,
We lezen lekker mee en genieten van de foto's. Nog even en dan is Pam bij jullie :-)
Gezellig met de groep uit eten...ik zie zelfs een bekend gezicht...wat is de wereld toch klein !!
Geniet van de overdracht !!!!!
Kus van Camilla & Isabel voor kleine Pam. -
14 Augustus 2005 - 09:48
Marga:
hey fijn dat de reis goed ging, en inderdaad een soort weeën denk ik dat naderen van je dochter!alleen nu had Koert ze ook, wel eerlijk verdeeld:)hoe zit dat nou met die buggy? snap er niks van! nog eventjes en je kunt Pam in je armen houden! liefs voor jullie..Marga -
14 Augustus 2005 - 14:35
Douwe En José:
Nog 1 nachtje slapen... We leven met jullie mee en kijken uit naar de eerste foto van jullie samen met Pam! Heel veel plezier, geluk en sterkte morgen. Liefs Douwe en José -
14 Augustus 2005 - 16:37
Fam. Baars:
Hoi Koert en ageeth, ik had al gemaild maar dat zal wel niet goed overgekomen zijn, dus nu via deze weg nog maar eens. we leven erg met jullie mee en wensen jullie bijzonder veel sterkte, succes maar vooral veel plezier bij jullie echte ontmoeting van jullie dochter Pam.
Tja, en die ontploffing in jullie hotel kamer...
als ik nu om mij heen kijk in onze woonkamer, dan is dat hetzelfde uitzicht!!! Dat krijg met regenachtig weer en drie kinderen die niet stil kunnen zitten.
Groeten en we kijken uit naar jullie volgend bericht. -
14 Augustus 2005 - 16:53
Martine:
Hoi!
Tof hoor, nog eventjes he!! Heb geen idee hoe dat met het tijdsverschil zit.....Is het daar later? en hoeveel later? want dan is het misschien al wel bijna tijd om Pam te gaan halen!! Pfff Nou ik lees morgen zeker mee, alle tijd voor zo in de vakantie........spannend!!!
groetjes,
Martine -
14 Augustus 2005 - 16:58
Martine:
Ohhh ik heb het even opgezocht, het is bij jullie nu 2.00 op 15 augustus! Dus voor jullie is de grote dag al aangebroken, al merk je daar niks van op 1 oor! (als je tenminste kunt slapen...)
Geweldig!
Nogmaals..groetjes! -
14 Augustus 2005 - 17:52
Edwin En Astrid:
Hoihoi, ophaaldag is aangebroken. Ontzettend spannend! Ook erg leuk om jullie 'we zijn er' bericht te lezen. Balen van de buggy, maar herkenbaar van de explosie in de hotelkamer haha. Kijk, daarom geven ze het kindje niet direct. Ik (Astrid) ben gewoon zenuwachtig voor jullie. We gaan dins zelf op vakantie dus morgen kunnen we denk ik voor het laatst alles op internet volgen, want we hebben geen ADSL in onze tent!! Superveel plezier vandaag (het is toch al maandag bij jullie dachten we) Veel liefs van Edwin en Astrid -
14 Augustus 2005 - 18:50
Jacqueline:
Goh, wat spannend jongens. Ik ben benieuwd of jullie kunnen slapen vannacht. Ik zou zelf geloof ik geen oog dicht doen. Leuk hoor, zo mee te kunnen lezen. -
15 Augustus 2005 - 19:30
Sjouk & Gert:
Jongens, van harte gefeliciteerd! wat toch een mooi medium om zo met vele kilometers tussen ons al kennis te maken met jullie mooie dochter.
Blijf genieten!
Groet Sjouk, Jelmer, Lobke, ????, en Gert -
21 Augustus 2005 - 20:48
Ineke En Gerben:
Prachtige meid, Prachtige moeder, Prachtige vader
ik zit hier achter mijn computertje te sniffen wanneer ik jullie geluk zie. Succes met deze week nog en dan op weg naar Pams thuis. en natuurlijk.....
GEFELICITEERD